Trendy letošního podzimu? Baggy, korzety i bombery

Sledujete vývoj poslední módy a už nedočkavě vyhlížíte, jaké kousky by neměly chybět ve vašem šatníku na podzim tohoto roku? Zjistili jsme pro vás, jaké kousky oblečení byste si měli rozhodně pořídit.

 

Korzet hraje prim

 

V současné době je poměrně v kurzu oversize móda. To stále ještě platí. Přesto se do hledáčku módních návrhářů dostaly také korzety na všechny způsoby. A rozhodně to není jen tak, že korzet musíte oblékat na holé tělo. Vyberte si takový, který bude tvořit druhou vrstvu na košili a vy díky němu zvýrazníte křivky svých ňader. A rozhodně se nebojte barev a kombinací.

 

Stále frčí také obleky

 

Pokud vám korzety nic neříkají nebo se obáváte o své pohodlí, sáhněte raději po obleku. Stejně jako na počátku tohoto roku neuděláte chybu, pokud zvolíte kalhotový kostýmek ve výrazné barvě. In je v tuto chvíli neonově žlutá nebo růžová barva. Kromě toho se nosí také nejrůznější potisky. Zapomeňte tedy na podzimní zemité odstíny, ve kterých budete působit jako šedá myška.

 

Džíny? Tak tedy baggy

 

V loňském roce byly velmi módní džíny s vysokým pasem. To už bohužel nefrčí a takové džíny můžete klidně nechat ležet ve skříni. V současné době se pak posunul směrem dolů a v kurzu jsou opět bokové kalhoty. Po starých kouscích ze svého šatníku přesto sáhnout nemůžete. Od bokovek, které se nosily dříve se totiž výrazně liší svým střihem. Zapomeňte na uplé střihy. Nosí se hlavně volné džíny zvané baggy.

 

Pokud nejste fanouškem kalhot, pak vás jistě potěší, že stále in zůstávají také sukně. Jakkoliv se zdají na chladnější měsíce nepraktické, můžete být v klidu. V módě jsou totiž hlavně opravdu maxi sukně končící až na zemi. Zima vám tak určitě nebude. Nic nezkazíte klasickou černou sukní, ale zabodujete také s kontrastními látkami v barvách podzimu.

 

Bomber jako bunda roku

 

Trendem letošního podzimu je jednoznačně bomber. Tato oblíbená bunda si vyrobila zpět své místo na výsluní. Nejčastější je varianta kožená, ale in jsou také jakékoliv jiné varianty z různých materiálů. Je tedy jen ve vašich rukou, čemu dáte přednost. Pořídit si můžete elegantnější i sportovnější verzi tohoto kousku oblečení.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.