Šaty můžete začít nosit už na jaře. Stačí je spárovat s vhodnými prvky

Jaro se nám ukazuje v celé své kráse a při pohledu z okna na sluncem zalitou rozkvétající přírodu má mnoho z nás nutkání vytáhnout z šatníku něco vzdušného a pohodlného. A proč ne právě šaty? Ty si mnoho žen tak nějak automaticky spojuje s horkým létem a nosit je už na jaře by je nenapadlo. A to je škoda, protože když je správně zkombinujete s dalšími prvky, můžete si je užít už teď!

Vsaďte na dlouhý rukáv

I když to za oknem může vypadat lákavě, při pohledu na teploměr mnohdy zjistíte, že to taková hitparáda ani zdaleka není. Pro chladnější jarní dny se proto hodí šaty s dlouhým rukávem. Bude-li to počasí vyžadovat, sáhněte ještě po dalším svrchním kousku, třeba po stylové džínové bundě a zima vám určitě nebude.

Šaty až na zem

Chcete nosit šaty i na jaře? Pak správně vybírejte a nemusíte si tento ženami tolik oblíbený trend upírat! Když si obléknete dlouhé šaty, které budou sahat až na zem a k nim přihodíte něco navrch, ať už bundu nebo svetřík, ani studenější jarní větřík vás nezaskočí.

V kombinaci s rolákem

Pokud vám nevadí nosit roláky (ne každý je totiž snese a najdou se tací, kterým je látka okolo krku nepříjemná), pak tohoto kousku využijte ve svůj prospěch. Oblékněte rolák pod šaty, klidně i pod takové, které mají tenká ramínka. Aby byl váš look perfektní, přidejte navrch ještě kožešinovou vestu, které jsou teď nesmírně in a nosí se i na jaře.

I svetr se hodí

Kdo zrovna nefandí rolákům, můžete si na eshopu pořídit nějaký pěkný pohodlný svetřík a zkombinovat ho s šaty. Nebojte se sáhnout i po nějaké kontrastní barvě, ať vytvoříte zajímavý efekt a na ulici nebo třeba v práci vás v takovém outfitu zaručeně nikdo nepřehlédne. 

Šaty a košile? To je klasika!

Nesmrtelná klasika, kterou se hodí znát nejen na jaře, ale klidně i na podzim nebo v létě. Můžete si na sebe natáhnout prakticky jakékoli šaty a když k nim obléknete džínovou košili, nikdy neuděláte chybu. Tahle dvojice je sázka na jistotu, se kterou nemůžete šlápnout vedle. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.