Legíny do města? Bez problému, jsou in

Pár let zpátky byste se pravděpodobně v legínách odvažovali vyjít maximálně s košem nebo na zahradu. Časy se však mění a aktuálně jsou legíny módním trendem. Ženy je používají nejen jako domácí oblečení, ale také jako pohodlný a módní kousek šatníku.

 

Kvalita je někde jinde

 

Poptávka po legínách je čím dál tím větší. S větší chutí nosit legíny se také zvyšuje jejich kvalita a mnohem zajímavější je také provedení. Dnes už nejsou legíny jen černé, ale také barevné a strakaté. Pokud zvolíte správnou kombinaci legín a trička, můžete zlepšit den nejen sobě, ale také lidem okolo vás.

 

Jak vybrat správné legíny

 

Pokud chcete, aby legíny něco vydržely, je vhodné nakupovat u známých značek. Jestliže se na začátku necítíte na experiment s divokými vzory a barvami, zkuste klidně černou klasiku nebo jinou jednobarevnou verzi. V každém případě k legínám zvolte tričko, které by ideálně mělo končit pod hýžděmi. V případě, že jste se ve výběru legín drželi zpátky, je dobré popustit uzdu alespoň při výběru trička. Sáhněte po veselých pastelových barvách. Nebo černé legíny oživte alespoň bílým vrškem. V poslední době je in také soulad barev. Tedy legíny stejného odstínu jako tričko.

 

A co obuv?

 

Nejideálnější obuví k legínám a tričku jsou tenisky. Vašemu vzhledu přidají na ležérnosti a samozřejmě se budete cítit také pohodlně. Jestliže se chcete vyhnout barvám nebo špatné barevné kombinaci, zvolte klidně tradiční černé plátěnky. Nebo naopak bílé. V takovém případě však počítejte s jejich velmi častou údržbou.

 

Důležitý je kontrast

 

Legíny s tričkem by vám měli především přinést volnost. Důležité je proto, aby vaše triko nebylo uplé a vynikl tak kontrast mezi upnutými legínami a volným svrškem. Aby byl váš look naprosto dokonalý, nebojte se použít zajímavé doplňky. Vyberte vhodnou kabelku nebo ledvinku a nezapomeňte také na náhrdelník nebo zajímavý náramek.

 

Na léto raději kratší

 

Stále jsou nejoblíbenější klasické dlouhé legíny. Někdo preferuje bokovky, jiní zase vyšší pas. K dispozici jsou však také letní varianty se ⅞ délkou nebo délkou těsně pod kolena. Vždy však zvažte, jaký svršek se k takové délce legín hodí a zda jsou vhodné na procházky po městě.

 

Kožené legíny

 

V poslední době jsou velmi oblíbené také kožené legíny. Ty jsou velmi elegantní, nehodí se však do teplých letních dnů. S přicházejícím létem se tak raději porozhlédněte po vzdušnější variantě a kožené legíny nechte raději na podzim. Pochopitelně nemusíte utrácet spoustu peněz za pravou kůži, koženka udělá podobnou službu. Kožené nebo koženkové legíny se úžasně kombinují s béžovou barvou a často se k nim nosí boty na vysoké platformě.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.