Upozornění! Pokud jste si nevyzvedli balík na dobírku a byl vrácen, bude Vám nová objednávka poslána pouze po zaplacení předem. Děkujeme za pochopení

Péřová bunda do pasu je jen pro odvážné

Zima, že by člověk ven ani psa nevyhnal. Odpověď módních ikon je jasná – péřová bunda do pasu. Letošní sezónou hýbe další trend, na který si troufnou jen skutečné znalkyně a na zvednuté obočí lidí kolem nehledí.

Něco chybí

Péřová bunda má jasný cíl – nedopustit prochladnutí. Některé sahají na úroveň boků, kabátky do půlky stehen nebo dokonce lýtek. Teplo je pro péřové svršky alfa a omega. Občas se do pozadí odsune i styl a jde čistě jen o komfort a pohodlí. Záměr kousků do pasu je ale jiný. Končí v oblastí pupíku a nebýt džínových kalhot s vysokým pasem, daly byste na odiv holé břicho. A tak vyvstává jedna všetečná otázka za druhou, jmenovatel je ale společný. K čemu bunda, která zahřeje jen z poloviny? Jde o styl. A nebojte, se správně poskládaným outfitem si na vás mráz nepřijde.

Moderní kombinace

Péřové bundy do pasu jsou dominantním prvkem, který nepotřebuje pomocnou ruku. Jakmile ji obléknete, na zájem si nebudete stěžovat. U starších generací se setkáte spíš jen s nepochopením a káráním o hazardování s vlastním zdravím, ale půjdete-li na to chytře, budete v teple a ještě stylová. Ideální jsou kalhoty s vysokým pasem – džíny, kousky z manšestru i plnu a silného plátna. Dovnitř zakasejte tričko nebo slabší svetr a trendy look je na světě. Stejně dobře si bundy rozumí i s pružnou sukní na tělo nebo modelem v mini délce. Vyrovnáte tak objemný vršek a odhalíte nohy. Nezapomeňte ale na punčochy!

Módní vrchol

Kalhoty do zvonu hlásí velký návrat. Na materiálu nesejde, volte podle svých preferencí. Přes stehna těsně přiléhavé kalhoty od kolen s výrazným rozšířením zakrývajícím téměř celé boty jsou o péřové bundě do pasu jako dělané. Jde ale o vyšší třídní a křivky by měly být modelkovské, aby naplno vynikla hra proporcí  a  efekt zvonových kalhot.

Až moc extravagance

Většina žen, které se pro bundy do pasu rozhodnou, volí tlumené barvy, nejčastěji černou. Je to praktické. Model je hodně výrazný svým střihem a netradiční a těžko kombinovatelná barva by mu mohla jen uškodit. Pokud ale nelpíte na tom, aby se bunda dala spárovat na tisíc způsobů s velkou částí vašeho šatníku, klidně si pořiďte kousek v pastelově zelené nebo šeříkové a dolaďte jen zbytek outfitu. Nebude to sice na každodenní nošení, ale vynikne. A o to v módě jde.

Hra na efekt

Péřové bundy do pasu a krátké nohy – to nejde dohromady. Volte boty, které vás opticky prodlouží. Nemusí to být jen podpatky, dejte šanci i platformám nebo pásky a řetízky zdobeným kozačkám.                                                                                                                          

                                                                                                                                                   

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.