Zimní elegance. Jak na to, abychom byli šik a v teple?

Jestliže milujete eleganci a v zimě nechcete chodit ve sportovní bundě a sněhulích, máme pro vás tipy, co si pořídit, abyste byli šik a nezmrzli. Co patří k elegantnímu stylu? Kozačky, kožešiny, kabáty i šály.

 

Základem je pěkný kabát nebo teplý kožich

 

Nejdůležitějším prvkem zimního elegantního outfitu je kabát. Jde rozhodně o nejelegantnější část oblečení. Jestliže však nechcete zmrznout, je třeba si vybrat takový, který má vysoký podíl vlny nebo mohéru. Díky tomu budete nejen vypadat opravdu dobře, ale také vám bude teplo a budete se cítit komfortně. K čemu by bylo vypadat dobře, ale mrznout a nedej bože se celé zimní období potýkat s rýmou nebo nachlazením.

 

Kromě kabátu si můžete zvolit také kožich. Ten může být dlouhý nebo svou délkou připomínat spíše bundu. Ať už zvolíte jakoukoliv délku, budete vypadat elegantně. Důležité je si ke kožichu zvolit také vhodné doplňky a obuv.

 

Elegantní zimní boty pro opravdové dámy

S botami to nemusí být nikterak složité. Opravdu elegantní jsou zkrátka zimní kozačky. Vypadají opravdu žensky a navíc je lze nosit stejně tak ke kalhotám i k šatům. Pokud z  nějakého důvodu nejste příznivcem vysokých kozaček nebo vaší postavě tento typ bot nelichotí, můžete místo nich zvolit polokozačky. Ani kozačky ani polokozačky nemusí být nutně na podpatku. Dobře vypadají i boty na ploché podrážce.

 

Nezapomínejte ani na doplňky

Ani v případě, že chcete být elegantní nemusíte mrznout v oblasti krku nebo uší. Skvělým řešením jsou samozřejmě elegantní šály. Pokud si zvolíte barevně neutrální kabát a obuv, můžete outfit oživit právě barevnými šálami. Nakupute si nejen různé barvy, ale také různé materiály. Jen díky tomu budete vypadat pokaždé jinak.

 

K elegantnímu stylu se příliš nehodí čepice, ale správně zvolená čelenka nebo sluchátka na uši mohou váš elegantní vzhled jen podtrhnout. I v tomto případě můžete zvolit takové doplňky, aby jste byli pokaždé v jiných barevných tónech.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.