Upozornění! Pokud jste si nevyzvedli balík na dobírku a byl vrácen, bude Vám nová objednávka poslána pouze po zaplacení předem. Děkujeme za pochopení

Módní trendy letošního léta

Je tu období letních šatů, sukní, kraťasů a slušivých bundiček, které mají spíš módní než hřejivou funkci. Co by v letošním letním šatníku rozhodně nemělo chybět? Jaké jsou trendy pro léto 2022?

 

Kůže letos vede

 

Pravda, v létě není v kůži zrovna příjemně. Pesto je nestárnoucí černá kůže letošním hitem. Máte doma klasickou koženou černou bundu nebo křivák? Že ne? Tak nějaký pořiďte. Je to in a hlavně se dá tenhle módní kousek opravdu skvěle kombinovat. Hodí se k sukním, šatům, kraťasům i džínům. Využití je tedy obrovské. Černou lze kombinovat s kteroukoliv barvou a jedno je jisté. Kožená bunda zkrátka nezestárne.

 

Dámské kostýmky

 

Potřebujete vypadat k světu a luxusně? Pak sáhněte po kostýmcích nebo alespoň dámských sáčcích. Letos vedou zářivé barvy, tak se nebojte trochu odvázat. V kurzu je letní žlutá nebo také fialová. Jestliže se na tyto barvy přece jen necítíte, určitě neuděláte chybu, pokud zvolíte bílou nebo krémovou barvu.

 

Kalhoty ideálně volné

 

Jste zastáncem úzkých uplých kalhot? Ty však v letošní sezóně nemají šanci. Móda se neustále točí a vrací. A letos jsou v kurzu široké a hlavně volné kalhoty ležérního stylu. Co je na tom skvělé? Tento střih schová každý váš nedostatek a vy se budete cítit zkrátka úplně příjemně. A co se hodí k nim? Klidně si vezměte obepnutý top. Pokud to není vaše parketa, pak je ideální oversize košile nebo tričko.

 

Sukně a šaty

 

Léto je pochopitelně ve znamení šatů a sukní. V tomto máte poměrně volnou ruku. Letos se totiž budou nosit jak mini sukně a mini šaty, tak delší střihy. Zejména pak ty balonové. Vůbec se nebojte vzorů jako jsou pruhy, kostky nebo puntíky. skvělé je kombinovat vzorované sukně s jednobarevnými košilemi nebo topy. Pokud zvolíte balonové šaty, pak si k nim pořiďte pásek, který skvěle zvýrazní pas. Ostatně, co se týká šatů, vedle nešlápnete ani s rozparky. V módě je prostě rafinovaně odhalená kůže.

 

 

 

 

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.